r&a music

"MUZIEK VOOR ELKE GELEGENHEID"

 

Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Bij vragen/speciale wensen, gerust contact opnemen!

NU BELLENEEN BERICHTJE STUREN

Ceremonie

De piano begint met spelen, je loopt naar binnen, Annemarie begint met zingen en je vader pinkt een traantje weg. Dit is jullie dag en ondanks de zenuwen, genieten jullie van elk moment. Welke nummers kiezen jullie en is de ceremonie in de tuin, een kasteel of andere locatie?

Welk lied past het beste bij binnenkomst? En na die tijd? Even een luchtig nummer?
We hebben diverse suggesties en denken waar nodig graag met jullie mee. Onze verschillende geluidssets zorgen voor passend geluid op elke locatie.

Receptie

Een lekker (achtergrond)muziekje! Wat oudere nummers of juist nieuwe? Even bijkomen van alle emoties en vieren dat jullie officieel getrouwd zijn! Gefeliciteerd! Onder het genot van een glaasje champagne vermaken de gasten zich met nummers in een door jullie gekozen stijl. Geen inspiratie? We hebben diverse lijstjes met nummers waar jullie ideeën mee op kunnen doen.

Voorbeelden

love of my life

You raise me up

Hou me vast

Feeling good

Boekingsaanvraag

 

Boekingsvoorwaarden
een datum reserveren is altijd gratis. Wij reageren zo snel mogelijk op de voorgestelde datum en leggen deze wanneer mogelijk direct vast. Mochten wij tot de boeking definitief is een ander verzoek op dezelfde datum ontvangen, dan nemen wij eerst even contact met u op
Privacystatement
Uw contactgegevens worden door ons verwerkt zodat wij contact met u op kunnen nemen. De beveiliging van uw gegevens nemen wij uiterst serieus. Onze website is beveiligd met een SSL certificaat